Nacin na koji gubimo prstenje su razliciti. Morate naci juvelernicko osiguranje kako bi zastitili vas neprocenjiv simbol ljubavi. Poslednje sto zelite da razmisljate nakon prihvatanja veridbe iz snova je o gubitku prstena. Strahovita stvar je navesti da smo izgubili odredjenu stvar u kojoj smo investirali nase finansije i emocije. Nazalost, ovakve stvari se desavaju. Na sta bi trebalo da pazite? Ovde se nalazi top sest razloga koji pojedinci prijavljuju nestanke njihovih prstena.

verenicki prsten

1. Misteriozni nestanak. 

Ovo moze biti slucaj od momenta kada ste spustili vas prsten na odredjeno mesto i time zaboravili gde ste ga spustili do momenta kada je vas prsten ukraden bez obracanja vase paznje na taj slucaj.

2. Izgubljen na plazi ili na bazenima

Voda prouzrukuje da koza postane klizava, pa ukoliko nosite prsten na vasem prstu na bazenu ili na plazi vodite pazljivo racuna na moguce ispadanje ili otklizavanje sa prsta.

3. Ostavljen u javnom kupatilu ili pusten kroz vodu toalet

Dva puta proverite da li je vas prsten i dalje na vasem prstu pre nego sto napustite ikakvu javnu prostoriju, posebno javni toalet.

4. Izgubljen tokom putovanja.

Vasa normalna rutina je totalno bacena na stranu kada putujete, i stoga nalazi se veliki broj mogucnosti da izgubite vas prsten. Mozete ga cak zaboraviti pokupiti kada prolazite kroz obezbedjenje na aerodromima, izgubiti ti ga u hotelu, ili jednostavno moze otpasti sa prsta na nekom nepoznatom mestu bez vaseg znanja.

5. Nenamerno baciti ti ga u kantu za smece

Vi mozete neocekivano baciti sa prsta vas prsten kada radite uobicajene stvari kao sto su susenje vasih ruku iznad kante za smece ili baciti tanjir na kome se nalazio vas voljeni prsten.

6. Okrnjaviti vas kamen kada udarite u nesto

Sve vase dnevne rutine bice drugacije kada se na vasoj ruci nalazi dragi kamen. Time odlucite koje akitvnosti mogu biti opasne za vas prsten. Ukoliko sklonite prsten, dizajnirajte posebno mesto za vas prsten i vodite racuna da samo stavljate vas prsten na to odredjeno mesto kada ga skinite sa vase ruke.

Postoji veliki broj kompanija koje osiguravaju vas drag nakit, i troskovi mogu biti slicni izmedju raznih kompanija. Kako god, pokrivenje moze istaknuto varirati. Moral price? Uradite vase istrazivanje i pobrinite se da ste pokriveni u slucaju ikakvog gubitka. Time cete imati vise pouzdanja da je vas prsten zasticen i moci cete se vise fokusirati na pravljenje divnih memorija.