O Nama

Svadbeni Salon Javor ima desetogodišnje iskustvo u organizovanju svečanih događaja, pa je tako bio domaćin stotinama venčanja i ostalih vrsta slavlja.
Ovaj prijatan i moderno opremljen ambijent može da ugosti do 450 zvanica, ali je takođe pogodan i za pravljenje svečanosti sa manje ljudi kao što su rođendani, krštenja, seminari i poslovni ručkovi.
Gastronomskoj ponudi restorana se nalazi bogat izbor različitih specijaliteta nacionalne i internacionalne kuhinje. I dok se naš kuvar bude starao da uživate u Vašem izboru hrane, stručno i iskusno osoblje će pobrinuti da Vi i Vaši gosti u potpunosti uživate u događaju.
I cilju da Vam ponudimo maksimalnu uslugu, na raspolaganju Vam stoji naš tim saradnika pa tako na jednom mestu možete dobiti sve što Vam je potrebno za organizaciju Vašeg slavlja (fotograf, kamerman, balon dekorator, šminker, poslastičar, izbor venčanica itd).
Za sva Vaša pitanja Vam stojimo na raspolaganju. Obratite nam se sa punim poverenjem jer cemo na najbolji moguci nacin organizovati vase slavlje i uciniti ga nezaboravnim.