Kako izabrati pravu venčanicu?

Dok ste kao male zamišljale Diznijevu bajku u kojoj kao princeza lagano koračate ka oltaru gde čeka neko savršen za vas, hiljadu puta sebe ste “ugledale“ u drugačijoj, lepšoj i posebnoj haljini. Zar ne?

Tatine mezimice godinama unazad „muče“ glavice novim idejama i željama, sve u nadi da će im jednom sinuti ona prava – haljina zbog koje će Njemu i svima prisutnima zastati dah. Tada će ona moći da čuje samo sebe i nekim divnim svadbenim prostorom odjekivaće njene staklene cipelice.

Međutim, kada dođe vreme da se nekadašnja maštarija istinski pretvori u venčanje iz snova, u glavi nastaje potpuni, pozitivni „haos“. Zbog tog uzbuđenja, ali i zbog „milion“ stvari o kojima treba misliti, buduće mlade često potraže pomoć stručnjaka koji će njihovo venčanje organizovati na željeni način.

Teško je pronaći sale za svadbe u Beogradu, dekoratera, bend i šminkera, ali prave slatke muke javljaju se onda kada se treba odlučiti za PRAVU venčanicu. Tada sve ono o čemu su nekada, kao devojčice maštale, pada u vodu.

„Ovde previše štrči“, „Tamo bih oduzela“, „Tu bih dodala“, samo su neke od rečenica sa kojima se svakodnevno susreću oni koji rade u mnogim svadbenim salonima i u salonima venčanica.

Zato smo rešili da budućim mladama pomognemo i pokažemo šta bi trebalo da bude njihov izbor:

Balska venčanica

Haljina za koje se mnoge dame odlučuju najpogodnija je za one koje poseduju građu „kruške“ ili „kruga“ – prekriva stomak i kukove, a ističe dekolte.
Ona se savršeno uklapa uz ambijent kakav nudi Svadbeni Salon Anđelina – romatična je, svetlucava i na druge ostavlja poseban pečat.

Venčanica koja prati liniju tela

Ova haljina podseća na balski tip, ali je svedenija i ne dobija se „puf“ izgled. Ona se mirno spušta i prati liniju tela. Najbolje pristaje osobama koje su visoke i vitke, imaju mali struk, uska ramena i tanke noge.

Truba ili Sirena venčanica

To su haljine koje su potpuno uske u gornjem delu, dok se od kolena šire, i vidno naglašavaju kukove. Najbolje pristaju damama koje su visoke, ali imaju adekvatne obline koje će ovaj model i te kako istaći.

Venčanica sa visokim strukom

One najbolje stoje devojkama koje nemaju izražen struk. Kod tih haljina presek se pravi odmah ispod grudi i ističe mladine atribute. Najčešće takve haljine padaju ravno i odlično se stapaju sa dugim velom.
Nju bismo mogli da zamislimo uz Svadbeni Salon Javor, koji je pomalo rustičnog stila i pogodan za sve one dame koje vole da budu jedinstvene.