JEDINSTVENA AKCIJA U NAŠIM SVADBENIM SALONIMA!

U vreme kada se sve budi, kada se ponovo rađaju neki “novi” životi, započnite i Vi svoj. Ne kažu bez razloga mudriji od nas da je upravo zato proleće idealno doba za venčanje.

Svadbeni saloni Anđelina i Javor prava su mesta da u prisustvu svojih najmilijih, porodice i prijatelja, izgovorite dugo pripremano “DA”.

Zbog toga smo specijalno za prvi i drugi maj, kao i za preostale slobodne termine u junu, julu i avgustu, pripremili neodoljive pogodnosti kojima ćemo obradovati sve buduće mladence.

Osim perfektne organizacije iza koje stoji naš tim, nudimo Vam AKCIJU koju nikako ne treba propustiti

10% POPUSTA

na svaki meni koji je u našoj ponudi

AlexTic DJ

– pola sata posle torte –
Drugačiji zvuk koji će učiniti da podijum bude jednako pun.

Trubači

Ukoliko su oni vaš izbor, prepuste nama da organizujemo i njihov dolazak, a verujemo da će gosti svakako poželeti da čuju tradicionalne zvuke koji bude emocije.

Dekoracija

Kompletna dekoracija takođe je naš posao, Vi samo izaberite boju i stil po svom ukusu.

Koktel žurka tokom svadbe

Osim ponude pića koja se nalazi u našem meniju, Vama i Vašim gostima nudimo posebne koktele koje sigurno nećete zaboraviti.

Slatki sto

Kako volimo da budemo drugačiji u svemu, tako u našoj akcijskoj ponudi možete pronaći i poslastice koje će naročito privući Vaše goste. Rešili smo da Vam zasladimo život već prvog dana, a na Vama je da načinite pravi izbor.

Venčanica iz snova

U ponudi je venčanica kojoj retko koja mlada može da odoli. Korekcije su moguće, a naš krojač će učiniti sve da na svom venčanju izgledate kao princeza iz bajke.

Pišite nam!